0400 311 222

LVI-HUOLTO Helsinki JA LÄHIALUEET

Suomen Putkilinja Oy on Helsingin, Vantaan, Espoon ja Uudenmaan alueella toimiva LVI-huoltoliike. Tarjoamme monipuoliset kiireelliset ja kiireettömät LVI-huoltotyöt ammattitaidolla. Pienetkin putkiongelmat, tiputtavat hanat ja pulppuavat viemärit kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa välttääkseen suuremmat vahingot, sekä yleisen asumismukavuuden ylläpitämiseksi. Hoitamatta jääneet pienet LVI-työt koituvat nopeasti mittaviksi, hankaliksi korjata ja siten myös kalliiksi.

Kun huolehdit LVI-alan ammattilaisen ajoissa paikalle, voit välttää vian laajenemisen sekä ongelman toistumisen tulevaisuudessa. Me huolehdimme kaikki LVI-huoltoa ja -korjausta vaativat kohteet kuntoon kerralla, vahvan ammattitiimimme ja huoltoautomme voimin. Tarjoamme LVI-huolto- ja -korjaustyöt alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa.

Kun etsit varmaa ammattilaista huolehtimaan LVI-huolto- ja korjaustöihin - ota yhteyttä ja kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ >>

LVI-HUOLTO JA -KORJAUS HELSINKI, ESPOO JA VANTAA

LVI-huolto ja -korjaus alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi, Veikkola, Klaukkala, Kauniainen, Järvenpää, Vihti, Nurmijärvi ja lähialueet.